KTM Bikes

KTM Bike Industries is een fabrikant van high-end fietsen (City, Trekking On- en Offroad, MTB Fully en Hardtail, Fatbikes, Enduro, Road, Kids en E-Bikes). Het assortiment bestaat, naast fietsen, ook uit fietsonderdelen, kleding en accessoires.

Made in Austria

De productie vindt nog steeds plaats in Mattighofen, Oostenrijk. Hier beschikken ze ook over een volledige assemblagelijn, plus afdelingen voor poedercoating en wielbouw. Op het terrein bevindt zich ook een uitgebreide testfaciliteit, waar de complete levenscyclus van een fiets in slechts 70 uur kan worden gesimuleerd en getest.

De bekendheid met KTM fietsen is de laatste jaren enorm toegenomen dankzij de groeiende populariteit bij amateurs, finish plaatsen tijdens pro-races en sponsoring.

KTM is een belangrijke speler in zowel Duitsland als in zijn thuismarkt Oostenrijk, maar de beschikbaarheid is gestaag uitgebreid. Vandaag zijn de fietsen in meer dan 50 landen over de hele wereld te koop.

Design en Technologie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

We Love Design

KTM Bikes hecht veel waarde aan design en uitstraling. Mede door zijn iconische kleuren oranje en zwart is het een A-merk dat wereldwijd bekendheid geniet. 

E-Mountain Bikes

In 2010 was KTM het eerste bedrijf dat een E-mountainbike, de Bionix-systeem E-Race, produceerde en in de markt zette.
Het E-bike assortiment van KTM maakt inmiddels een groot deel uit van de portfolio van het bedrijf en
omvat meer dan 65 verschillende modellen – een feit waar KTM terecht trots op is.

From Women - For Women

De KTM Glory Line is speciaal voor vrouwen gemaakt. Dit is niet zo gek met een vrouwelijke CEO en eigenaar in een voornamelijk door mannen gedomineerde fietsenbranche.

Door gebruik te maken van verschillende ontwerpen en technische aanpassingen, zoals speciale zadels, grepen, ……shorter stems  of lichtere versnellingsverhoudingen, hebben ze een reeks fietsen gecreëerd waar vrouwen dol op zijn.

Met maximaal comfort en design aan de top van deze lijn hopen we dat alle vrouwen van de wereld worden geïnspireerd om een KTM Glory te rijden.

Bezoek de website van KTM