3Action
Sports Nutrition

3Action Sports Nutrition bestaat uit een zorgvuldig samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie. Een kwalitatief sterk product voor extra kracht en energie.
Voor de samenstelling van onze producten wordt enkel gewerkt met de meest kwalitatieve supplementen.

Wat is 3Action

Ter bevordering van de energie kan u in het gehele 3Action gamma Palatinose terugvinden. Palatinose is een bron van fructose en glucose dat door bewerking is omgevormd tot een trage suiker. In combinatie met de andere aanwezige suikers zorgt Palatinose voor een nog meer gespreide aanlevering van energie.

Verder zijn de producten van 3Action voorzien van een speciale formule om krampen en spiervermoeidheid te voorkomen. Door het gebruik van een juiste concentratie aan mineralen en hun interactieve activiteit (onderlinge werking) wordt een bufferend effect gecreëerd op het melkzuur. Concreet wil dit zeggen dat melkzuur veel langzamer ophoopt en krampen dus worden vermeden.

De combinatie van bovengenoemde eigenschappen resulteren in een complete, kwalitatieve sportvoeding die zowel voor, tijdens als na de sportprestatie wordt gebruikt.

Voeding

Sporten betekent energie verbruiken. Naast lichamelijke spierkracht heeft ons lichaam dus extra energie nodig om goed te presteren.

Energie halen we in principe uit onze dagelijkse voeding, maar door een verhoogde activiteit wordt de aanwezige energie sneller opgebruikt. Een actieve sporter moet er dus voor zorgen dat hij/zij voldoende reserves tot zich neemt om goed te presteren en om herstel te bevorderen.

Onderstaande voedingsstoffen zijn dan ook van groot belang voor regelmatige sporters.

  • Koolhydraten
  • Eiwitten
  • Mineralen
  • Water

Anti Doping

Bij 3Action Sports Nutrition maken we niet enkel gebruik van betrouwbare ingrediënten van de hoogste kwaliteit, maar zorgen we er ook voor dat ze geproduceerd worden volgens de hoogte productienormen. Om het risico op contaminatie met verboden substanties volledig uit te sluiten, worden er geen ingrediënten of stoffen, die verboden zijn door het World Anti Doping Agency (WADA), verwerkt of opgeslagen in onze productiefaciliteiten.

Alle 3Action producten zijn bovendien batch-gecodeerd en hebben volledige traceerbaarheid van ingrediënten. Samples van elke batch worden bewaard gedurende de houdbaarheidsperiode van het product. Door middel van onze ingrediënten- en fabricagecontroles, die we hebben ingevoerd, zijn we ervan overtuigd dat er geen enkel risico bestaat dat een 3Action product besmet zou kunnen worden door een ingrediënt of substantie, verboden door het WADA.

Batch controles

Hoewel onze producten zijn vervaardigd met strikte controles en niet zijn geformuleerd of in aanraking kunnen komen met een ingrediënt of stof op de WADA-lijst, begrijpen we dat sommige atleten, teams en federaties toch liever producten gebruiken die specifiek zijn getest op deze verboden stoffen.

Daarom biedt 3Action Sports Nutrition producten in het assortiment aan die specifiek zijn getest door LGC (Informed Sport) op ingrediënten of stoffen die door WADA zijn verboden. Deze batch controles moeten worden gezien als een aanvullende kwaliteitscontrolemaatregel, 3Action Sports Nutrition doet er namelijk alles aan om het risico van besmetting bij de bron te elimineren en een strikt productieprotocol te implementeren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sportvoedingsindustrie hebben we de nodige kennis en het begrip in huis om enkel kwaliteitsproducten te leveren die veilig zijn voor atleten van alle niveaus.

Via deze link kan je het lotnummer van het product invullen (zonder spaties en leestekens) om zo het certificaat van het product op te vragen:
https://www.3actionsportsnutrition.com/nl/anti-doping/

Bezoek de website van 3Action