SXForce
Lagers

SX Force biedt een assortiment lagers, dat gericht is op de fietsbranche. De range, verdeeld over drie assortiment boxen kan zeker 95% van de reparaties direct worden uitgevoerd. Wij bieden balhoofd, bracket, wiellagers en lagers voor full suspension MTB’s.

Succes

Bij dit merk is innovatie, passie en vakmanschap de sleutel tot het succes. Het hoofdkantoor van Token en SXForce is nog steeds in Taichung gevestigd, het mekka van de Taiwanese fietsindustrie. Dagelijks werken en testen ingenieurs aan nieuwe innoverende producten om het de fietser en de mecaniciens te bieden waar ze recht op hebben, het allerbeste !!

TBT Lagers

De kern van balhoofdsets en trapassen bestaan uit nauwkeurige lagers. Het vakmanschap om deze lagers te produceren legde de basis voor Token om zich te onderscheiden als een gerenommeerd merk.

Met de TBT-lagers (Tiramic Bearing Technology) heeft SX Force zich wereldwijd onderscheiden van andere merken.

 

Lagers

De lagers zijn verkrijgbaar in diverse materialen RVS, Chromolybdeen en keramisch , met een hoogwaardige afdichting maar ook de juiste hoeveelheid vet voor de meest optimale smering. Het volledige assortiment voorziet in maten voor alle merken, ook van de oudere modellen.

Bezoek de website van SXForce