Galfer
Breaking System

Galfer Bikes biedt een unieke remervaring voor alle fietsers. Al deze voordelen zorgen voor een permanente remreactie gedurende de hele levensduur van de schijf, wat veel vertrouwen geeft tijdens het rijden.

Unieke productie kwaliteit

De Galfer schijven geven u een rustige rit met een beter gevoel, een betere progressiviteit bij het remmen en een echte fietservaring voor elk type rijder.

Galfer remblokken en remschijven behoren tot de betere producten, omdat niks gestanst is. Alles is CNC gefreesd. Galfer wordt in de after market ook vaak gebruikt door veel fietsmerken.

Organic Semi Metal

Dankzij de ingebouwde speakers blijven je oren vrij. Je kunt het omgevingsgeluid (verkeer) prima blijven horen. Met het gepatenteerde ‘Advanced Noise Control’ techniek wordt het omgevingsgeluid weggefilterd zodat alleen de spraak overblijft.

Wil je kunnen praten met fietsmaatjes die al een Sena Bleutooth helm hebben, dan moet je ook voor een Bluetooth helm kiezen. De EVO helmen zijn niet te koppelen met de niet EVO modellen. Je leest bij de EVO helmen wel dat ze over Bluetooth beschikken, maar dit is alleen om je telefoon te verbinden.

Unieke remervaring

Galfer brengt remblokken in zes verschillende compounds op de fietsmarkt, waarbij voor allemaal geldt dat deze een mix zijn van organisch materiaal en metaaldeeltjes.De Spaanse fabrikant noemt hun compounds daarom ‘organic semi-metal’, waarbij het percentage metaaldeeltjes per type remblok verschilt.

Enduro, Downhill of Weg

Renners zoals Amaury Pierron, Victor Koretzky, Myriam Nicole zijn uitgerust met Galfer Bikes producten voor hun seizoen op het hoogste wereldniveau

Bezoek de website van Galfer