The Plus Company breidt KTM-agentuur uit naar België

Het werkgebied voor de vertegenwoordiging van KTM Bikes is sinds 1 mei voor Alexander Hulleman verder vergroot. Vanuit The Plus Company heeft hij inmiddels ook België opgepakt.

Alexander Hulleman is al jaren actief met KTM Bikes in de Nederlandse markt, terwijl Jo Loncin dat deed voor België. Zij konden altijd goed samenwerken. Sinds de bizarre coronajaren vindt Loncin echter dat het mooi geweest is en heeft bij KTM eerder dit jaar aangegeven te willen stoppen. De Oostenrijkse managing director Stefan Limbrunner heeft daarop aan Hulleman gevraagd of hij de Belgische markt van Loncin wilde overnemen. “Stefan wilde graag iemand die bekend is met de fietsbranche, met de dealers en natuurlijk met KTM Bikes,” laat Hulleman weten, die besloten heeft om ook in België (Vlaanderen) met KTM aan de slag te gaan. Dat is voor hem niet helemaal nieuw en daarbij is er regelmatig op de diverse beurzen al contact geweest in het verleden. “In België hebben we nu 16 dealers, daar kunnen zeker wel vijf tot tien winkels bij,” stelt Hulleman. “Dat heeft door de coronacrisis een beetje stil gestaan en zijn er geen nieuwe dealers toegevoegd. Met het huidige assortiment en de introductie van de nieuwe scarp EVO III en de volledige collectie met de nieuwe Bosch SX configuratie staat dit weer helemaal open.”


Vlaamse KTM-dealers samen bezoeken


Afgelopen week hebben Hulleman en Joncin samen de KTM-dealers te bezocht, zodat de overdracht persoonlijk bij de ondernemers kon worden toegelicht. In Nederland wordt vaak gezegd dat je voor de Belgische markt ook een Belgische accountmanager moet hebben, omdat Nederlanders vaak te direct zouden zijn. Hulleman is daar niet zo bang voor. “Ik kan goed met Vlamingen overweg.

Deel het bericht